به گزارش خبرگزاری مهر، دبیرخانه سی‌وششمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران ۱۴ کتاب را به عنوان نامزدهای نهایی ۵ شاخه مهندسی معرفی کرد.

به این ترتیب، در موضوع مهندسی مکانیک تنها یک کتاب «اصول طراحی موتور و پیشرانش فضایی پیشرفته، تألیف فتح‌الله امی، تهران: دانشگاه تربیت مدرس» جواز ورود به مرحله دوم داوری سی و ششمین دوره جایزه کتاب سال را کسب کرد.

در موضوع  مهندسی عمران دو کتاب «طراحی سازه‌های فولادی، ۴ ج، تألیف اباذر اصغری، تهران: دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی‌تکنیک)» و «مهندسی منابع آب نوین، تألیف لارنس کی. وانگ، چیه تد یانگ، ترجمه پریساسادات‌ آشفته، تهران: دانشگاه تهران» به عنوان نامزد جایزه کتاب سال معرفی شدند.

همچنین، در موضوع مهندسی شیمی دو کتاب با عنوان های«کاربرد آمار و طراحی آزمایش‌ها در رشته‌های علوم و مهندسی، تالیف شهره فاطمی، مائده سلماسی، تهران: دانشگاه تهران» و «مهندسی پسماندهای جامد، تالیف ویلیام ای. وارل پی. آرن وسیلیند، ترجمه جلال شایگان و همکاران، تهران: دانشگاه صنعتی شریف» در فهرست نامزدهای جایزه کتاب سال قرار گرفتند.

چهار کتاب «مدیریت پروژه کسب مزیت رقابتی، تالیف پنتو، بانیجفری، ترجمه علیرضا لرک، علی روحی، تهران: نوین توسعه»، «مهندسی قابلیت اطمینان، تالیف کاپور، کایلاش سی، ترجمه مهدی کرباسیان، پیمان نیکمرد نیمن، سعید کلاهی رنجی، تهران: گروه صنایع یامهدی، انتشارات یامهدی»، «کنترل موجودی سیستم‌های سفارش‌دهی و خرده‌فروشی، تالیف عطااله طالعی‌زاده، امیرحسین نوبیل، تهران: دانشگاه صنعتی شریف» و «برنامه‌ریزی خطی مدل‌سازی و روش‌های حل، تالیف کوروش عشقی، فرید فرنیا، تهران: دانشگاه صنعتی شریف» نامزد جایزه کتاب سال در موضوع مهندسی صنایع شناخته شدند.

در موضوع مهندسی کشاورزی کتاب های«حفاظت خاک و آب با استفاده از افزودنی‌ها، تألیف سیدحمیدرضا صادقی، زینب حزباوی، لیلا غلامی، عبدالواحد خالدی درویشان، تهران: دانشگاه تربیت مدرس»، «فرآوری و مدیریت کیفیت شیر، تألیف اچ. سی دیث و همکاران، ترجمه یوسف مولائی‌معین، تهران: مرز دانش»، «پیازهای زینتی از تحقیقات بنیادی تا تولید پایدار، تألیف رینا کامنتسکی، هیروشی اوکوبو، ترجمه عزیزاله خندان میرکوهی، حجت‌اله عباسی، مرتضی شیخ اسدی، تهران: دانشگاه تهران»، «کشاورزی پایدار اصول و رهیافت‌های مدیریتی، تألیف حمداله کاظمی، تبریز: دانشگاه تبریز» و «علم و فناوری بسته‌بندی فرآوردهای غذایی، تألیف دونگ سون لی، کیت ال. یام، لوچانو پیتر جووانی، ترجمه سیدمحمدعلی ابراهیم‌زاده موسوی، مریم حقیقی، تهران: دانشگاه تهران» به عنوان نامزد معرفی شدند.

اخبار انتشارات کتاب کتیبه نوین

صفحه اصلی سایت انتشارات کتیبه نوین

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست