به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، مهرشاد کاظمی معاون فرهنگی و رسانه‌ای ای اداره کل با بیان اینکه سومین نمایشگاه تخصصی کتب علوم پزشکی- دانشگاهی در فضایی ۲ برابر فضای سال قبل برگزار خواهد شد، گفت: سال گذشته ۳۵ ناشر تخصصی در نمایشگاه حاضر بودند که با توجه به استقبال دانشجویان و اساتید و سطح درخواست‌ها، امسال این آمار افزایش خواهد یافت.

معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران افزود: با حمایت معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی همانند سال گذشته یارانه یک میلیارد ریالی به این نمایشگاه تخصیص داده خواهد شد و در سومین نمایشگاه تخصصی کتب علوم پزشکی – دانشگاهی میزبان تازه‌های نشر ۲۰۱۹ در حوزه‌های مختلف علوم پزشکی و دارویی خواهیم بود، همچنین با هماهنگی‌های انجام شده انتظار داریم بیش از  ۳۰ هزار دانشجوی مرتبط با علوم پزشکی و دارویی از این نمایشگاه بازدید کنند.

وی یادآور شد: در این نمایشگاه، ۲۰ درصد تخفیف ویژه به ناشرانی که عضو انجمن فرهنگی ناشران کتب علوم پزشکی- دانشگاهی هستند، اختصاص داده خواهد شد و ناشران و رسانه‌های سلامت محور می‌توانند با برنامه ریزی‌های انجام شده در این نمایشگاه علاوه بر تبادل نظر، مسائل و مطالبات صنفی خود را در قالب نشست‌هایی دنبال کنند. سومین نمایشگاه تخصصی کتب علوم پزشکی – دانشگاهی و دومین نمایشگاه رسانه‌های سلامت محور ۲ الی ۴ مهرماه در مصلی تهران برگزار خواهد شد.

اخبار انتشارات کتاب کتیبه نوین

صفحه اصلی سایت انتشارات کتیبه نوین

 

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.