چاپ کتابهای علوم تغذیه یکی از مؤثرترین راهها برای ارتقاء آگاهی عمومی و تخصصی در زمینه سلامت، پیشگیری از بیماریها و بهبود کیفیت زندگی است. این کتابها میتوانند بهعنوان منابع آموزشی در دانشگاهها، مراکز درمانی و حتی برای آموزش عموم جامعه مورد استفاده قرار گیرند.
مزایای چاپ کتابهای تغذیه
-
افزایش اعتبار علمی و تخصصی نویسنده
-
سهم در ارتقای سلامت عمومی و پیشگیری از بیماریها
-
استفاده بهعنوان منبع در دانشگاهها و آزمونهای تخصصی
-
درآمدزایی مستقیم و غیرمستقیم (کلاس، ورکشاپ، مشاوره)
-
پایهای برای توسعه برند شخصی در حوزه سلامت
چاپ کتابهای رشته علوم تغذیه
1. چاپ کتاب تغذیه بالینی (Clinical Nutrition)
-
تنظیم رژیم برای بیماران خاص (دیابت، سرطان، بیماری کلیوی و…)
2. چاپ کتاب تغذیه ورزشی (Sports Nutrition)
-
طراحی تغذیه برای بهبود عملکرد، افزایش توده عضلانی، کاهش چربی
3. چاپ کتاب تغذیه عمومی و جامعه (Public/Community Nutrition)
-
برنامهریزی غذایی برای جمعیتها، مدارس، سالمندان و گروههای آسیبپذیر
4. چاپ کتاب تغذیه دورانهای خاص زندگی
-
بارداری، شیردهی، نوزادی، کودکی، سالمندی
5. چاپ کتاب روانشناسی تغذیه و اختلالات خوردن
-
آنورکسیا، بولیمیا، پرخوری عصبی، تغذیه ذهنآگاه (Mindful Eating)
6. چاپ کتاب فناوری و ایمنی مواد غذایی (Food Science & Safety)
-
بررسی مواد مغذی، افزودنیها، نگهدارندهها، آلایندهها و سلامت غذایی
7. چاپ کتاب تغذیه در بحرانها و شرایط خاص
-
تغذیه در بلایا، بیماریهای مزمن، ICU، یا نیازهای ویژه
مراحل انتشارات و چاپ کتابهای علوم تغذیه
1. تایپ تخصصی کتاب اطلاعات بیشتر
2. ویراستاری کتاب اطلاعات بیشتر
3. صفحهآرایی کتاب اطلاعات بیشتر
4. اخذ شابک یا ISBN اطلاعات بیشتر
5. طراحی جلد کتاب اطلاعات بیشتر
6. اخذ فیپا اطلاعات بیشتر
7. اخذ مجوز چاپ و نشر کتاب اطلاعات بیشتر
8. اخذ مجوز طرح جلد کتاب اطلاعات بیشتر
9. لیتوگرافی کتاب (مخصوص چاپ افست) اطلاعات بیشتر
10. چاپ کتاب و انواع آن
الف. چاپ دیجیتال کتاب (چاپ کتاب در تیراژ پایین) اطلاعات بیشتر
ب. چاپ افست کتاب (چاپ کتاب در تیراژ بالا) اطلاعات بیشتر
10. صحافی کتاب اطلاعات بیشتر
11. اعلام وصول و ثبت کتاب در خانه کتاب اطلاعات بیشتر
نکته: جهت کسب اطلاعات بیشتر منوی مراحل انتشارات و چاپ کتاب را مشاهده فرمایید.
چاپ کتابهای علوم تغذیه در تیراژ پایین و حداقل تعداد
این انتشارات جهت رفاه نویسندگان چاپ در تیراژ محدود را نیز در دستور کار خود قرار داده است.
لازم به ذکر است که در چاپ تعداد محدود کلیه مراحل چاپ و نشر کتاب طی خواهد شد اما در نهایت تعداد کتابهای چاپ شده جهت کاهش هزینههای نویسندگان محدود چاپ میشود.
حداقل تیراژ چاپ در چاپ کتاب در تیراژ پایین، 10 جلد است. شما با چاپ تنها 10 جلد میتوانید به عنوان نویسنده نامتان را در کتابخانه ملی ثبت کرده و از تمام مزایای چاپ کتاب و حقوق مادی و معنوی آن بهره ببرید.
مدت زمان فرآیند انتشارات و چاپ کتابهای علوم تغذیه
مدت زمان انجام کل فرآیند انتشارات و چاپ کتابهای علوم تغذیه 30 الی 40 روز میباشد.
نکته: جهت کسب اطلاعات بیشتر منوی مدت زمان فرآیند انتشارات و چاپ کتاب را مشاهده فرمایید.
چاپ فوری کتابهای علوم تغذیه
در صورت درخواست صاحب اثر انتشارات کتیبه نوین با داشتن تیمهای حرفهای این توانایی را دارد که در مدت زمانی کمتر از زمان اعلام شده کتاب را چاپ کند، بدون اینکه از کیفیت کار کاسته شود. بهطوریکه تمامی مراحل با دقت انجام میشود و در نهایت کتاب قابل استعلام خواهد بود.
چاپ فوری کتاب یعنی کلیه مراحل اداری و اجرایی چاپ کتاب در هر تیراژ و صفحه، بسیار سریعتر از روال معمولی اما با همان کیفیت و قیمت انجام شود تا بتوانید بدون دغدغه از امتیازات چاپ کتاب حتی در محدودترین زمان ممکن بهرهمند گردید.
چاپ فوری کتاب و اخذ کلیه مجوزهای چاپ کتاب در سریعترین و کوتاهترین زمان ممکن با قیمتی که همواره بیرقیب بوده است از طریق انتشارات کتیبه نوین ممکن شده است.
هزینه مراحل انتشارات و چاپ کتابهای علوم تغذیه
از آنجا که هزینه مراحل انتشارات و چاپ کتاب بهروز محاسبه میگردد جهت کسب اطلاع از هزینهها به منوی هزینه مراحل انتشارات و چاپ کتاب مراجعه فرمایید.
نکته: جهت کسب اطلاعات بیشتر منوی چاپ کتاب و انوع آن را مشاهده فرمایید.