تبدیل پایاننامه به کتاب در انتشارات کتیبه نوین
انتشارات کتیبه نوین، با ده سال سابقه درخشان و با چاپ بیش از هزار عنوان کتاب دارای مجوز رسمی نشر مکتوب به شماره پروانه ۱۱۶۴۸ و مجوز نشر دیجیتال به شماره پروانه 14576 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مفتخر است حاصل سالها تجربه و حضور خود در صنعت چاپ و نشر کتاب، را به نویسندگان، فرهیختگان و علاقهمندان به فرهنگ و دانش که تمایل دارند پایاننامه خود را به کتاب تبدیل کنند، ارائه نماید.
برخی از دانشجویان تمایل دارند حاصل کارهای پژوهشی خود را که در قالب پایاننامه منتشر شده است به کتاب نیز تبدیل کنند و این انتشارات آماده ارائه خدمات کامل در این زمینه است بنابراین شما میتوانید با همکاری انتشارات کتیبه نوین به هدف خود که همانا داشتن یک کتاب معتبر است دست یابید.
تبدیل پایاننامه کارشناسی به کتاب
- پایاننامههای کارشناسی معمولاً تحقیقاتی ابتدایی و مقدماتی هستند که اگر به درستی توسعه یابند، میتوانند به منابع علمی معتبر تبدیل شوند.
- انتشار کتاب میتواند به افزایش اعتبار علمی نویسنده کمک کند و برای او حتی فرصتهای شغلی ایجاد کند.
- تبدیل پایاننامه کارشناسی به کتاب یک شانس بزرگ برای فارغالتحصیلان این مقطع است تا با چاپ و انتشار کتاب، رزومه خود را تقویت کنند.
تبدیل پایاننامه کارشناسی ارشد به کتاب
- چاپ کتاب از پایاننامه بهخصوص در مصاحبههای دکتری اهمیت بسیار زیادی برای دانشجویان دارد. چاپ کتاب از پایاننامه باید کلیه مراحل قانونی خود را طی کند به عبارت دیگر باید شماره فیپا، شابک و مجوز چاپ از وزارت ارشاد اسلامی اخذ شده تا کتاب بهصورت قانونی چاپ شود.
- در تدوین یک پایاننامه معمولاً از آخرین پژوهشها و نتایج موجود در دنیا استفاده میشود و نتایج آن نیز بسیار بهروز و برحسب آخرین تغییرات میباشد. پایاننامهها معمولاً در کنار تئوری به کاربرد هم تمرکز دارند و کتابهایی که توانستهاند تئوری را با کاربرد آمیخته نمایند تبدیل به کتابهای مرجع شدهاند.
- تبدیل پایاننامه کارشناسی ارشد به کتاب به پژوهشگر امکان میدهد تا دستاوردهای علمی خود را از یک سطح محدود آکادمیک به یک منبع علمی معتبر و شناختهشده تبدیل کند.
- با تبدیل این پایاننامهها به کتاب، نویسنده میتواند یافتههای خود را به شیوهای گستردهتر منتشر کرده و در توسعه و گسترش علم نقشی مؤثر ایفا کند. این فرایند نه تنها به نشر و گسترش دانش کمک میکند، بلکه میتواند به نویسنده فرصتی برای شناختهشدن در جامعه علمی و حتی نشر بینالمللی بدهد.
- تبدیل پایاننامه کارشناسی ارشد به کتاب میتواند به افزایش اعتبار حرفهای و پیشرفت شغلی نویسنده کمک کند. یک کتاب علمی میتواند به عنوان یک اثر ماندگار و مرجع در حوزه خاصی شناخته شود و نویسنده را به عنوان یک متخصص شناختهشده در آن زمینه معرفی کند.
- همچنین این فرآیند، فرصتهای جدیدی برای همکاریهای پژوهشی، دعوت به کنفرانسها و درآمدزایی از طریق حقالتألیف یا فروش کتاب ایجاد میکند.
- تبدیل پایاننامه به کتاب نه تنها به حفظ حقوق علمی و معنوی نویسنده کمک میکند، بلکه درهای جدیدی را برای فرصتهای تحقیقاتی و حرفهای به روی او میگشاید.
- تبدیل پایاننامه کارشناسی ارشد به کتاب یک شانس بزرگ برای فارغالتحصیلان این مقطع است تا با چاپ و انتشار کتاب، رزومه خود را تقویت کنند.
اگر میخواهید در کمتر از یک ماه دیگر در مصاحبه دکتری یا یک مصاحبه شغلی مهم شرکت کنید، پیشنهاد ما به شما این است که پایاننامه خود را به کتاب تبدیل کرده و در معتبرترین انتشارات کتیبه نوین منتشر کنید.
متخصصان و ویراستاران ما در انتشارات کتیبه نوین به شما کمک خواهند کرد تا بتوانید پایاننامه خود را به فرمت کتاب تبدیل کرده و کتاب خود را در معرض دید همگان قرار دهید.
شرایط تبدیل پایاننامه به کتاب
برخی از افراد این تصور را دارند که تبدیل پایاننامه به کتاب کار سختی است و شرایط بسیار پیچیدهای خواهد داشت در ادامه شرایط اولیه تبدیل پایاننامه به کتاب را بیان میکنیم:
1. موضوع پایاننامه جز موضوعات مفید و بهروز باشد.
2. تمام فصول پایاننامه و فهرست مطالب آماده باشد.
3. نیازی به اینکه از پایاننامه دفاع شده باشد نیست اما در صورت دفاع از پایاننامه خطای احتمالی گرفته میشود و کیفیت کار قطعاً بهتر خواهد شد.
4. نمره کسب شده از پایاننامه ملاک پذیرش اثر نیست زیرا در قسمت پذیرش اثر انتشارات کتیبه نوین پایاننامه بررسی خواهد شد.
5. مدت زمان سپری شده از دفاع از پایاننامه اهمیت ندارد اما پایاننامههایی که در سالهای اخیر از آنها دفاع شده است بیشتر مورد پذیرش انتشارات قرار خواهد گرفت.
نکته: جهت ثبت سفارش به منوی پذیرش اثر مراجعه فرمایید.
اصلاحات لازم در تبدیل پایاننامه به کتاب
دانشجویانی که قصد تبدیل پایاننامه به کتاب را دارند، میبایست ویرایشی را نیز در این راستا مورد نظر قرار دهند تا بدین ترتیب شرایط لازم برای تبدیل پایاننامه به کتاب احراز گردد. برای این منظور باید فرمت پایاننامه به فرمت کتاب تغییر کند.
بهطورکلی برای تبدیل پایاننامه به کتاب شاید بحث علمی آن چندان مورد ویراستاری قرار نگیرد، چرا که به هنگام داوری پایاننامه تمامی موارد ذکر گردیده است. ولی پایاننامه حتماً باید با تغییراتی همراه گردد که شکل کتاب به خود بگیرد.
1. بازبینی مطالب پایاننامه
پایاننامهها معمولاً برای ارائه در دانشگاه و کسب مدرک تحصیلی نوشته میشوند و ممکن است از نظر ساختار، نگارش و ویرایش کاملاً بینقص نباشند. بازنگری و ویرایش دقیق پایاننامه میتواند کیفیت آن را بهطور قابل توجهی ارتقا دهد و آن را برای انتشار بهعنوان کتاب آماده کند.
بازنگری و ویرایش پایاننامه میتواند به سادهتر شدن زبان متن، استفاده از مثالهای ملموس و کاربردی، و افزایش خوانایی آن کمک کند.
ناشران معمولاً قبل از انعقاد قرارداد نشر کتاب، نمونههایی از متن آن را بررسی میکنند. بازنگری و ویرایش دقیق پایاننامه میتواند کیفیت نمونههای ارائه شده را افزایش دهد و احتمال جلب نظر ناشران را بیشتر کند.
در ضمن ساختار کتاب باید منطقی و منظم باشد. فصول کتاب باید بهطور مرتبط به هم ارائه شوند و محتوای هر فصل دارای هدف و پیام مشخصی باشد. نگارش کتاب باید عاری از هرگونه غلط املائی، دستوری و نگارشی باشد. همچنین باید به نقطهگذاری، فاصلهگذاری و فرمتبندی متن توجه شود.
2. انتخاب عنوان مناسب برای کتاب
انتخاب موضوع مناسب برای کتاب، اولین قدم و یکی از مهمترین مراحل در فرآیند تبدیل پایاننامه به کتاب است. موضوع انتخابی باید برای مخاطبان جذاب باشد و پتانسیل فروش بالایی داشته باشد همچنین مرتبط با زمینه تخصصی شما باشد و شما در آن حوزه دانش و تجربه کافی داشته باشید.
موضوع کتاب باید منحصربهفرد و جدید باشد و قبلاً در مورد آن کتاب یا مقاله دیگری منتشر نشده باشد و برای اینکه ببینید چه موضوعاتی در بازار کتاب پرفروش هستند، تحقیقات بازاریابی انجام دهید.
3. فهرست، فهرست اشکال و نمودار و جداول
فهرستها در پایاننامه بهصورت ریز مطالب میباشد و همچنین دارای فهرست اشکال و نمودار و جداول میباشد که در کتاب فهرست اشکال و نمودار و جداول باید حذف شود و فهرست مطالب باید بهصورت کلی باشد.
4. استخراج مطالب مورد نیاز در کتاب
اولین نکته برای چاپ کتاب از پایاننامه این است که باید توجه کنیم که چه بخشهایی را باید از پایاننامه استخراج کنیم. در هنگام نوشتن کتاب از پایاننامه نیازی نیست که همه آنچه در پایاننامه آمده است را در کتاب درج کنیم یعنی نباید حتماً تمام فصلهای پایاننامه در کتاب نوشته شود.
5. ارتقای مطالب پایاننامه
از آنجا که اطلاعات این آثار بیشتر بهصورت موردی میباشد جهت تبدیل به کتاب شایسته است اطلاعات آن بسط داده شود و جهانشمول گردد. گاهی ممکن است لازم باشد جداول تکمیلی، استانداردهای بیشتر و مطالب بیشتری به آن بیافزاید.
اضافه کردن مطالب جدید به متن پایاننامه، یکی از راههای مهم برای غنیتر کردن محتوای کتاب و تبدیل آن به اثری ارزشمندتر و جذابتر برای خوانندگان است.
ممکن است از زمان نگارش پایاننامه تا زمان تبدیل آن به کتاب، اطلاعات و یافتههای جدیدی در حوزه تخصصی شما منتشر شده باشد. اضافه کردن این اطلاعات جدید به کتاب، به شما کمک میکند تا محتوای آن را بهروز و ارزشمندتر نگه دارید.
ممکن است در پایاننامه خود به تمام جنبههای موضوع مورد بحث نپرداخته باشید اضافه کردن مطالب جدید و جذاب، مانند مثالهای کاربردی و مطالعات موردی، میتواند به جذب مخاطبان جدید و افزایش خوانندگان کتاب شما کمک کند.
6. حذف کلمات مربوط به پایاننامه و پژوهش
همانطور که میدانید به هنگام نوشتن پایاننامه، نویسنده بارها از کلماتی همچون پایاننامه و پژوهش حاضر استفاده به عمل میآورد که با توجه به تبدیل پایاننامه به کتاب میبایست تمامی آن موارد را حذف نموده و به جای آنها از کتاب یا کتاب حاضر استفاده شود. در این صورت میتوان به آن استناد نموده و پژوهش خویش را از شکل پایاننامه، خارج کرده و آن را با استانداردهای لازم چاپ کتاب نزدیک و نزدیکتر سازید.
7. حذف یا ویرایش برخی از موارد در پایاننامه
در پایاننامههای معمولاً برخی گزارشهایی مبنی بر گزارشهای کلاسی و نتیجههای آماری مطرح میشود که به هنگام تبدیل پایاننامه به کتاب بایستی حتیالامکان این موارد کمرنگتر بوده یا حداقل با اندکی تغییرات آنها را وارد کتاب کرد. غیر از این موارد در پایاننامهها معمولاً برخی از فرضیهها و پیشنهادات پژوهشی معمولاً ذکر میگردند که آوردن آنها در کتاب چندان مورد پسند واقع نمیگردد.
8. حذف کلمات اشاره شده به استاد راهنما و…
کلماتی که عیناً به استاد راهنما و مشاور در پایاننامهها اشاره میشود بایستی حتماً آنها را در کتاب حذف کرد، چرا که در کتاب نام استاد راهنما و مشاور ذکر نمیگردد.
9. نوشتن پیشگفتار برای کتاب
نوشتن پیشگفتار برای کتاب میتواند به بهتر شدن آن کمک کند. بنابراین با کمک اساتید خود یک پیشگفتار برای کتاب تهیه کنید.
پیشگفتار کتاب، فرصتی برای معرفی کتاب و متقاعد کردن خواننده به مطالعه آن است. یک پیشگفتار خوب باید در همان ابتدای کار خواننده را جذب کند و او را کنجکاو کند که بداند محتوای کتاب در مورد چیست.
پیشگفتار کتاب میتواند خواننده را با ساختار کلی کتاب و فصول مختلف آن آشنا کند و باید جذاب و گیرا باشد تا خواننده را به ادامه مطالعه کتاب ترغیب کند.
10. تغییر در مقدمه پایاننامه
مقدمه پایاننامه هنگام تبدیل آن به کتاب میتواند با تغییراتی همراه باشد. حتی برای پر بار نمودن کتاب خود میتوانید مقدمه پایاننامه را یک بار دیگر در اختیار استاد خود قرار دهید تا آن نیز یک سری اضافات را روی مقدمه ایجاد نموده و با قلم خود مطالبی را برای غنای کتاب مورد نظر به آن بیفزاید. نام بردن از اساتید برجسته و نامدار در رشته تحصیلی خود میتواند باعث پربارتر شدن کتاب مورد نظر شما نیز بشود.
11. تغییر فصول پایاننامه به بخشهای مختلف
با توجه به اینکه معمولاً پایاننامه از سه یا چهار فصل تشکیل میشود، میتوان آن را برای تبدیل به کتاب به بخشهای مختلفی تغییر داد تا از شکل فصلبندی خارج گردد. ضمن اینکه تمامی فرضیهها و سؤالات پژوهش را نیز میتوان تحت عنوانی مجزا با نگارشی متفاوت در کتاب آورد تا آن را از شکل یک پایاننامه بهطورکلی خارج گردانیم. در واقع در این مرحله باید هر فصل از پایاننامه میبایست به دو فصل تقسیم شود. درواقع یک فصل هر پایاننامه، دو فصل یک کتاب محاسبه میشود.
همچنین شماره هر فصل میبایست با یک عدد مشخص شود و برای فصلها متناسب با بخش مورد نظر حجم خاصی را در نظر گرفت.
12. تغییر تیتر فصلهای پایاننامه برای بهکارگیری در کتاب
دیگر مرحلهی، تغییر عناوین فصلها میباشد. به این منظور مؤلف باید تمام عناوین فصلها را به عباراتی مشابه با عنوان اصلی تغییر دهد.
13. تغییر کیفیت نمودارها و تصاویر
توجه داشته باشید که تمام تصاویر، جداول و نمودارهای پایاننامه برای انتشار کتاب مناسب نیستند. از همین رو از ناشر خود در مورد کیفیت نمودارها و تصاویر پایاننامه سؤال کرده و بر اساس نظرات آنها فرآیند چاپ را انجام دهید تا بدین ترتیب مورد تأیید انتشارات باشد.
14. تغییرات در ارجاعهای درونمتنی
در پایاننامهها ارجاعها بهصورت درونمتنی ذکر میشوند، این در حالی است که در کتاب معمولاً آنها را در پاورقی ذکر میکنند و اصل منابع را در انتها میآورند که در صورت تبدیل پایاننامه به کتاب میبایست پایاننامه خود را نیز جزء منابع قید کنید.
15. ویرایش پاورقیها
سبک پاورقی کتاب با پایاننامه متفاوت است. به همین جهت است برای اینکه پایاننامه را به کتاب تبدیل کنید باید تمام پاورقیها، پینوشتها و رفرنسها را ویرایش کرده و به فرمت کتاب در آورید. همچنین برای کتاب باید اصطلاحاتی که معادل لاتین دارند را در پاورقی ذکر نمایید.
16. ذکر پایاننامه خود در منابع
یک منبع دیگر به منابع آخر کتاب اضافه کنید که آن منبع جدید پایاننامه خودتان است و در جایجای کتاب به پایاننامه با صفحه مشخص استناد بدهید.
17. نمایهسازی برای کتاب
برای کتاب خود نمایه مناسبی از فهرست میبایست انتخاب کرد، یعنی از اصطلاحات و عباراتی که بتواند ذهن مخاطب را به سمت مباحثی که در پایاننامه ذکر شدهاند، برد.
نکته: در صورتی که تبدیل پایاننامه به کتاب خود را به انتشارات کتیبه نوین واگذار کنید این فرآیند در بخشی به نام تبدیل فرمت اثر به فرمت کتاب توسط متخصصان ما به صورت حرفهای انجام خواهد شد. اطلاعات بیشتر
مراحل تبدیل پایاننامه به کتاب در انتشارات کتیبه نوین
توجه: با عنایت به این نکته که تبدیل پایاننامه به کتاب صرفاً جهت رزومه میباشد و نویسنده تیراژ کمی را نیاز دارد، بنابراین از چاپ دیجیتال استفاده میشود و برخی از مراحل عمومی مراحل چاپ از جمله تایپ، لیتوگرافی، چاپ افست و پخش کتاب حذف میگردد.
مرحله اول تبدیل پایاننامه به کتاب: تبدیل فرمت پایاننامه به فرمت کتاب
توجه: در این مرحله محتوای پایاننامه به فرمت کتاب تبدیل میشود. درصورتیکه عیناً متن پایاننامه به کتاب تبدیل شود نویسنده کار خاصی انجام نداده است که متأسفانه در برخی از انتشارات غیرحرفهای (با هزینههای پایین) به همین شکل فرآیند انجام میشود.
انتشارات کتیبه نوین بهعنوان اولین انتشارات در سراسر ایران که کار تبدیل پایاننامه به کتاب را انجام داده است در ۵۰ رشته دانشگاهی دارای تیم متخصص میباشد که پس از مطالعه کامل پایاننامه با تخصصی که دارند محتوای رساله و تز دکتری شما را به قالب کتاب تبدیل میکنند. اطلاعات بیشتر
مرحله دوم تبدیل پایاننامه به کتاب: ویراستاری کتاب
ویراستاری کتاب و ویرایش نیز باعث میشود کتاب با اصول نگارش ادبی بررسیشده و ایرادات مربوط به تایپ، املایی، گرامری و دستور زبانی اصلاح شوند. اطلاعات بیشتر
مرحله سوم تبدیل پایاننامه به کتاب: صفحهآرایی کتاب
صفحهآرایی عبارت است از کلیه اقداماتی که باعث ایجاد تناسب بین متن و تصاویر کتاب میشود. معمولاً صفحهآرایی کتاب دارای یک فرمت استاندارد است. برای صفحهآرایی کتاب، از نرمافزارهای مختلفی استفاده میشود که رایجترین آنها نرمافزار word و indesign میباشد.
در صفحهآرایی مواردی از جمله: تنظیم صفحات با توجه به قطع کتاب، تعریف استایل خاص برای عناوین کتاب، بخشبندی یا سکشنبندی کتاب، ایجاد سر صفحه و پاصفحه، درج فهرست کتاب و… صورت میگیرد. اطلاعات بیشتر
مرحله چهارم تبدیل پایاننامه به کتاب: دریافت مجوز شابک برای کتاب
شابک یا (ISBN)، شماره استاندارد بینالمللی کتاب است که برای هر کتاب منحصربهفرد میباشد. شابک در حال حاضر یک عدد ۱۳ رقمی است.
ناشر از پنل کاربری خود از سایت شابک، با درج مشخصات کتاب از جمله نام کتاب و مشخصات نویسندگان شابک را دریافت میکند.
در انتشارات کتاب کتیبه نوین پس از تأیید کتاب توسط انتشارات به هر کتاب یک شابک یا ISBN اختصاص داده میشود که از آن زمان به بعد این کد منحصربهفرد نشاندهنده شماره شناسه کتاب خواهد بود. اطلاعات بیشتر
مرحله پنجم تبدیل پایاننامه به کتاب: طرحی جلد کتاب
انتخاب طرح جلد مناسب باعث خواهد شد کتاب شما در مرحله اول که جذب مخاطب است، موفق شود.
باید براساس معیارهایی از قبیل محتوای کتاب، جنسیت مخاطب، نوع فرهنگ و سلیقه مخاطب، رنگ مورداستفاده و… طراحی را برای جلد انتخاب نمایید که نظر مخاطب را جلب نماید و همچنین با قوانین چاپ کتاب هم همخوانی داشته باشد. اطلاعات بیشتر
مرحله ششم تبدیل پایاننامه به کتاب: اخذ فیپا از کتابخانه ملی
فیپا عبارت است از فهرستنویسی توصیفی و تحلیلی کتاب، پیش از انتشار که در صفحه حقوقی یا صفحه شناسنامه کتاب درج میگردد.
فیپا یکی از مراحل چاپ کتاب است که قبل از چاپ کتاب میبایست اخذ شود و در صفحه حقوقی کتاب درج گردد.
سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور یگانه مرجع برای صدور فیپا در کشور ما است. این نهاد موظف است بدون دریافت هزینه برای تمامی کتابها پیش از انتشار فیپا صادر کند. نکته اینکه انتشار کتاب بدون دریافت فیپا امکانپذیر نیست، از همین رو تمامی ناشران نویسندگان و مترجمان مکلف به دریافت فیپا برای کتابهایشان هستند. اطلاعات بیشتر
مرحله هفتم تبدیل پایاننامه به کتاب: اخذ مجوز چاپ و نشر کتاب از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پس از تایید فایل توسط نویسنده (فایلی که ویراستاری و صفحهآرایی آن انجام شده و دارای کد شابک میباشد)، کار برای روند اداری در سامانه چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت میگردد.
در این مرحله مدارک شناسایی و مدارک تحصیلی (اگر از پیشوند دکتر یا مهندس استفاده شود) نویسندگان لازم میباشد.
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز بعد از بررسیهای مربوطه مجوز کتاب را صادر میکند.
مدت زمان دریافت مجوز بستگی به نوع کتاب داشته و معمولاً کتابهای علمی در مدت زمان کمتری مجوز میگیرند. اطلاعات بیشتر
اخذ مجوز کتابهای مستخرج از پایاننامه بهصورت قانونی و مستند از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود و انتشارات کتیبه نوین به شما این اطمینان را میدهد که کلیه مجوزهای کتب منتشره قابل استعلام از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود. این امر در مورد اخذ فیپا نیز کاملاً صدق میکند و از طرف صاحب اثر نیز قابل پیگیری خواهد بود. در این زمینه باید مراقب افراد سودجو و چاپ کتاب از پایاننامه بدون طی فرآیندهای قانونی بود.
نکته مهم: توجه داشته باشید در زمان استفاده از کتاب مجوزهای کتاب استعلام میشود و در صورت وجود مشکل (متأسفانه در برخی مراکز جعلی از کدهای نامعتبر استفاده میشود) نه تنها امتیازی برای شما در نظر گرفته نمیشود چهبسا موجب رد شدن شما خواهد شد. مجوزهای گرفته شده توسط انتشارات کتیبه نوین (شابک، فیپا، مجوز چاپ و ثبت در خانه کتاب) توسط نویسنده قبل از تسویه از طریق وبسایتهای رسمی کشور قابل استعلا خواهد بود. اطلاعات بیشتر
مرحله هشتم تبدیل پایاننامه به کتاب: اخذ مجوز طرح جلد کتاب
مجوز طرح جلد یکی از مجوزهای ضروری پیش از امکان چاپ هر کتاب است.
پس از اخذ مجوز کتاب، طراحی جلد انجام شده برای وزارتخانهی ارشاد و فرهنگ اسلامی ارسال میگردد و چنانچه مورد تأیید باشد، مجوز جلد کتاب صادر خواهد شد. اطلاعات بیشتر
مرحله نهم تبدیل پایاننامه به کتاب: چاپ کتاب (چاپ دیجیتال)
چاپ دیجیتال روش نوینی است که به علت داشتن سرعت بالا و کیفیت عالی، طرفداران زیادی دارد. چاپ دیجیتال کتاب یکی از رایجترین روشهای چاپ کتاب بهصورت مستقیم با استفاده از تصاویر مبتنی بر دیجیتال است.
در روش چاپ دیجیتال کتاب، چاپگر پروندههای دیجیتالی مورد نیاز برای جلد و متن داخلی کتاب شما را بهصورت جداگانه ذخیره میکند. سپس، این پروندهها با استفاده از تونر به جای جوهر، تصویربرداری میشوند. بنابراین، نحوه کار دستگاه چاپ دیجیتال کتاب مشابه با دستگاه پرینت، هر چند در مقیاس بزرگتر میباشد. اطلاعات بیشتر
مرحله دهم تبدیل پایاننامه به کتاب:صحافی کتاب
صحافی یا جلد کردن کتاب، به عمل تا و ترتیب فرمهای چاپ شده متن کتاب، جلدگذاری و در نهایت برش کتاب گفته میشود. اطلاعات بیشتر
مرحله یازدهم تبدیل پایاننامه به کتاب: اعلام وصول و ثبت کتاب در خانه کتاب
آخرین مرحله از مراحل اداری یک کتاب دریافت اعلام وصول یا اجازه پخش کتاب میباشد.
این گواهی در حقیقت بدین معناست که کتابی که چاپ و منتشر شده با متنی که در وزارت ارشاد ثبت شده یکسان بوده و تغییری ندارد و پخش کتاب بلامانع است و بابت شابکی که ناشر به این کتاب اختصاص داده تمام کارها بدون عیب و نقص انجام شده است.
پس از چاپ کتاب در انتشارات کتیبه نوین بلافاصله این انتشارات اقدام به درخواست اعلام وصول کتاب میکند و در سریعترین زمان ممکن کتاب شما را ثبت نهایی خواهد کرد. اطلاعات بیشتر
نمونههای تبدیل پایاننامه به کتاب در انتشارات کتیبه نوین
تبدیل پایاننامه به کتاب پتانسیل تبدیل شدن به یکی از پرطرفدارترین کتابها برای چاپ را دارد. در کنار طراحی جلد، صفحهآرایی و دیگر خدمات حرفهای که یک ناشر برای چاپ پایاننامه بهصورت کتاب لحاظ میکند، در نهایت میتواند کتابی باکیفیت و درخور را در اختیار مخاطبین قرار دهد.
میتوانید چند نمونه از پایاننامههایی که در انتشارات کتیبه نوین به چاپ رسیدهاند و تمامی خدمات طراحی جلد، صفحهآرایی، ویراستاری و اخذ مجوزهای آن در انتشارات کتیبه نوین صورت گرفته است را منوی کتابها ببینید.
نکته: جهت کسب اطلاعات بیشتر منوی تبدیل پایاننامه به کتاب را مطالعه فرمایید.