در مورد چاپ و نشر کتاب بیشتر بدانید...

بهترین فونت‌های انگلیسی

بهترین فونت‌های انگلیسی

در حال حاضر فونت‌های فراوانی با شکل‌ها و استایل‌های مختلف وجود دارند که شما تنها با یک کلیک در دنیای وب به‌آسانی می‌توانید آن‌ها را در اختیار داشته و از آن‌ها استفاده نمایید. در ادامه قصد داریم تا فونت‌های انگلیسی استاندارد را خدمتتان معرفی نموده و توضیحات بیشتری را در این رابطه خدمتتان ارائه نماییم.

مهم‌ترین و اصلی‌ترین فونت‌های انگلیسی استاندارد شامل موارد زیر می‌باشند:

فونت‌ Serif

اصیل‌ترین و اورجینال‌ترین فونت‌های انگلیسی فونت‌های خانواده Serif می‌باشند که نام و تاریخچه طراحی آن‌ها به زمان‌های بسیار دوری باز می‌گردد. آن‌ها شامل دسته‌های کوچک‌تری به نام‌های کلاسیک، نئوکلاسیک، قدیمی و انتقالی  بوده و فونت‌های Serif به‌عنوان فونت‌های رسمی در حوزه چاپ خوانایی بهتری بر روی کاغذ داشته و نوشتن متون با آن‌ها سبب زیبایی و چشم‌نوازی کار می‌گردد. از این فونت‌ها بیشتر جهت درج عناوین کتاب‌ها و متون چاپی، طراحی لوگو، کارت ویزیت و به‌طورکلی ست اداری به‌صورت وسیع استفاده می‌شود.

فونت Times New Roman

یکی از معروف‌ترین فونت‌های این مجموعه فونت Times New Roman است که در سال 1931 میلادی کشور بریتانیا جهت طراحی روزنامه‌ی The Times از آن استفاده نمود. این فونت هم‌اکنون نیز از محبوبیت بسیار زیادی در میان ناشران برخوردار بوده و امروزه در بیشتر موارد برای چاپ کتاب و مقالات انگلیسی، از این فونت استفاده زیادی می‌شود.

فونت‌ Slab Serifs

فونت‌های خانواده Slab Serif دارای ظاهری بسیار جذاب و تأثیرگذار می‌باشند و سایز بزرگ‌تری نسبت به فونت‌های خانواده Serif دارند. از این فونت‌ها به علت ایجاد جذابیت‌های بصری در مخاطب از فاصله دور جهت طراحی پوسترها و بیلبوردهای انگلیسی استفاده می‌شود.

فونت‌ Sans Serif

فونت‌های انگلیسی قرار گرفته در این دسته دارای ارتفاع کوتاهی بوده و در چند سال اخیر جهت طراحی وب، طراحی لوگو و تبلیغات به شکل وسیعی از آن‌ها استفاده می‌شود، خوانایی فونت‌های این زیرمجموعه با دارا بودن هر سایزی از مزیت‌های اصلی این گروه به شمار می‌رود.

فونت Helvetica

فونت هلوتیکا به‌عنوان یکی از زیرمجموعه‌های این گروه و به‌عنوان یک فونت استاندارد انگلیسی در سال 1957 میلادی طراحی شد. نسخه جدید این فونت به نام Helvetica Now دارای خوانایی بهتر و بیشتری بوده و استفاده از آن سبب چشم‌نوازتر شدن متن می‌شود.

فونت Futura

این فونت از خانواده Sans-serif توسط یک طراح آلمانی در سال 1927 طراحی شد. این فونت جهت ساده و زیبانویسی بسیار مهم بوده و در طراحی‌های مختلف کاربرد دارد.

فونت‌ Script

فونت‌های این خانواده دارای سبکی مشابه با سبک فونت‌های دست‌نویس بوده و خود به دو دسته رسمی و غیررسمی تقسیم می‌شوند. از این فونت‌ها در طراحی لوگو و پوستر، جلد کتاب، کارت دعوت عروسی و یا …استفاده فراوانی می‌شود. فرمت این فونت‌ها OTF می‌باشد.

فونت‌ Handwritten

این فونت‌ها نیز دارای سبک دست‌نویس بوده و به‌طور گسترده در طراحی جلد کتاب و پوستر مورد استفاده قرار می‌گیرند. شناخته‌ترین فونت قرار گرفته در این گروه فونتی انگلیسی به نام Arial می‌باشد.

فونت‌  Display/Decorative

فونت‌های این دسته معمولاً اصلاً برای نوشته‌های طولانی استفاده نمی‌شوند. به صورت کلی ظاهری خاص و جذاب طراحی شده‌اند و برای درج کردن عنوان استفاده می‌شوند.

فونت Gotham Bundle

این فونت با یک خانواده به همین نام معرفی شده است که شامل 5 فونت مختلف است. از فونت نازک، متوسط و ضخیم همگی در این گروه موجود است. طبق طرح مورد استفاده خود می‌توانید فونت مناسب را انتخاب و استفاده کنید. این فونت بسیار خوانا و واضح است. نوشته با این فونت با یک نگاه هم به‌راحتی دیده و خوانده می‌شود، پس بدون هیچ نگرانی از آن استفاده کنید.

فونت Futura

این فونت محبوب‌ترین فونت از دسته فونت‌های مدرن است. زیبا، ساده، شیک و خواناست. برای نوشته‌های طولانی مانند کتاب، مقالات طولانی هم مناسب است چون چشم را خسته نمی‌کند. در ساخت این فونت از اشکال هندسی مانند دایره، مثلث و مربع استفاده شده است. این امر در حروف این فونت کاملاً مشهود است.

نوشته‌های با این فونت توجه بیننده را از طرح اصلی پرت نمی‌کند اما زیبایی منحصربه‌فرد خود را هم دارد.

فونت Didot

اگر هدف شما انتخاب یک فونت کلاسیک ولی در عین حال زیبا و خاص است پس این فونت کاملاً برای شما مناسب است. طرح طراحی شده با فونت دیدوت شیک و ظریف است. برای فونت دیدوت زیرمجموعه‌هایی به شکل نازک، ظریف، ضخیم گنجانده شده است تا طراح طبق نیاز خود از آن بهره ببرد. این یک فونت فرانسوی کلاسیک با ظرافت خاص هندسی محسوب می‌شود. استفاده از این فونت شما را پشیمان نخواهد کرد مطمئناً این استفاده به تجربه‌ای مناسب برای انتخاب‌های بعدی تبدیل خواهد شد.

فونت Garamond

اگر متن طولانی دارید که می‌خواهید جذاب هم باشد و کمی هم کلاسیک و مربوط به قرون وسطی باشد این فونت برای شما مناسب است.

فونت Code

این فونت کاملاً خوانا با شکل نرم و مجذوب‌کننده دارد. هم به‌صورت ضخیم و هم به‌صورت نازک در دسترس شما برای استفاده خواهد بود.

فونت Aquire 

این فونت کمی ضخیم است و ظاهری خاص و منحصربه‌فرد دارد. با این حال به‌خوبی قابل خواندن است. طراحی آن به‌گونه‌ای خاص است که گویی انسان را به آینده می‌برد.

فونت Bioweapon

شکل ظاهری این فونت خاص است و برای استفاده در نوشته‌های معمولی متن و نوشته‌های طولانی مناسب نیست. مدرن و بسیار زیبا طراحی شده است و برای عنوان‌ها مناسب و جذاب است.

فونت Dujitsu

این فونت از نوشته‌های ژاپنی گرفته شده است و ظاهر آن هم به این موضوع شبیه می‌باشد. مناسب برای استفاده در عنوان بوده و حتی برای طراحی‌ها هم مناسب است.

فونت PINYON SCRIPT

ظاهر این فونت ظاهری بسیار زیبا و رمانتیک دارد. برای نوشتن عنوان اسم‌های طولانی استفاده می‌شود. مانند فونت نستعلیق فارسی با ظاهری خاص نوشته می‌شود. لبه‌های حروف دران نرم و کاملاً گرد هستند و حس راحتی و سبکی به خواننده القا می‌کند.

فونت AMAX

این فونت هم برای نشان دادن طراحی‌های مربوط به تکنولوژی و زمان آینده بسیار پرکاربرد است. ظاهری خاص و شیک دارد.

نکات مهم در انتخاب فونت

  • خوانایی: فونت باید به‌راحتی خوانده شود و چشم را خسته نکند، به‌ویژه در متون طولانی.
  • تناسب با محتوا: فونت باید با نوع محتوا و هدف کتاب یا مقاله متناسب باشد. به عنوان مثال، فونت‌های کلاسیک برای متون علمی و فونت‌های مدرن برای طراحی‌های دیجیتال مناسب‌تر هستند.
  • اندازه و فاصله: اندازه فونت و فاصله بین خطوط باید به‌گونه‌ای تنظیم شود که خواندن متن راحت باشد.

با انتخاب فونت مناسب، می‌توانید تأثیر زیادی بر تجربه خوانندگان خود بگذارید و طراحی متنی جذاب و کاربرپسند داشته باشید.

در مورد چاپ و نشر کتاب بیشتر بدانید…

صفحه اصلی وب‌سایت انتشارات کتیبه نوین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *