زیگورات چغازنبیل (تمدن ایلام باستان)

اشتراک گذاری:

زیگورات چغازنبیل (تمدن ایلام باستان)

عنوان کتاب:

زیگورات چغازنبیل (تمدن ایلام باستان)

نویسنده: فاطمه خسروی راد
ناشر: کتیبه نوین
قطع کتاب: خشتی کوچک
شابک: 978-622-307-497-4
تعداد صفحه: 22

قیمت محصول:​

معرفی کتاب: بالاخره انسان‌های اولیه از غارهای خود بیرون خزیدند و شروع به ساختن خانه و کشاورزی در کنار رودها کردند. کشاورزی هم مانند کشف آتش، زندگی انسان‌ها را تغییر داد. پیش از آن، انسان‌ها مجبور بودند برای به دست آوردن غذا از جایی به جای دیگر بروند اما با رواج کشاورزی، مردم در کنار رودها و چشمه‌ها برای خود خانه‌های دائمی ساختند و وارد عصر شهرنشینی شدند. اولین تمدن‌ها به وجود آمدند. حدود چهار تا پنج هزار سال پیش در گوشه‌ی جنوب غربی ایران در کنار رود کارون (خوزستان امروز) منطقه‌ای با دشت‌های سرسبز و ارتفاعات سرشار از منابع طبیعی مانند چوب، سنگ و فلز بود. همه‌ی این ویژگی‌ها توجه دولت‌های قدرتمند را به خود جلب کرد. ساختمان‌سازی شروع شد و شهر وسعتش بیشتر و بیشتر شد و تمدن باستانی ایلام شکل گرفت.

مردم دوست داشتند برای خود حکومتی داشته باشند و یک نفر آن‌ها را رهبری کند به این ترتیب پادشاهان ظهور کردند. اداره‌ی این سرزمین‌ها را به عهده‌ی پادشاهان گذاشته شد. یکی از این پادشاهان قدرتمند و با درایت، اونتاش ناپیریشا است که در زمان این پادشاه، هنر ایلامی به خصوص در معماری و کنده‌کاری به اوج خود رسید. او شهری جدید به نام دورانتاش را برپا نمود و زیگورات چغازنبیل، پرستشگاهی بزرگ که شبیه آن را شاهان پیشین نساخته بودند، را در آن ساخت.

شیوه‌ی حکومت ایلامی‌ها، حکومتی سه نفره بود که علاوه بر شاه، برادر و پسر شاه نیز در این حکومت سهیم بودند که برادر جوان‌تر پس از شخص شاه، مقام برتر را داشت…

کلیدواژه‌ها: کودکان، داستان کودکانه، داستان‌های تاریخی، زیگورات‌ها، چغازنبیل، ایلام

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “زیگورات چغازنبیل (تمدن ایلام باستان)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات پیشنهادی