معرفی کتاب: نوآوری رادیکال از نظر تغییرات اساسی در فنآوری که مرز قیمت/عملکرد را بسیار بیشتر از نرخ پیشرفت موجود پیش میبرد، مفهومسازی شده است. از اینرو، فنآوری میتواند برای شرکت پذیرنده و سازمانها جدید باشد، یا نیازمند تحولات مهم در یک سازمان باشد، زیرا چنین تغییراتی خروجی در سازمان ایجاد میکند که مستلزم تغییرات اساسی داخلی است. نوآوری رادیکال همچنین با یک بعد یا دیدگاه بازار مشخص میشود، که تعیین میکند تا چه حد محصول جدید نیازهای کلیدی مشتری را بهتر از محصولات موجود برآورده میکند، مزایای جدیدی ارائه میدهند، یا ممکن است مشتریان فعلی را هدف قرار داده و مزایای کاملاً متفاوتی را ارائه دهند. رادیکال بودن بستگی به آشنایی و میزان تجربه افراد سازمان با نوآوری دارد؛ بنابراین، اگر یک نوآوری شرکت را به مناطقی ببرد که در آن دانش کمی در مورد فنآوری جدید وجود دارد یا برنامههای معمول جدید از سازمان خواسته میشود، نوآوری احتمالاً رادیکالتر تلقی میشود. همچنین، از دیدگاه بازار، رادیکال بودن به نوآوریهایی اشاره دارد که با توجه به دشواری ارزیابی واکنشهای مشتریان بالقوه از قبل مشخص میشوند. در این زمینه، علاوه بر برخورداری از قابلیتهای نوآورانه داخلی قوی، دانش در مورد بینش و تخصص توسعهیافته بیرونی میتواند در توسعه نوآوریهای بنیادی موفق تعیینکننده باشد. نوآوری افزایشی شامل بهبود دانش موجود و حوزه محصول برای برآوردن نیازهای بازار و مشتریان موجود است. نوآوری رادیکال همچنین شامل کسب دانش جدید برای توسعه محصولات جدید برای بازارهای نوظهور یا مشتریان جدید است.
گرایش کارآفرینی به گرایشهای رفتاری، فلسفههای مدیریتی، و شیوههای تصمیمگیری استراتژیک که ماهیت کارآفرینی دارند اشاره دارد. گرایش کارآفرینانه نشاندهنده تمایل شرکتها برای جستجو، پذیرش و اجرای فرصتهای تجاری جدید است. گرایش کارآفرینانه یک ابزار استراتژیک است که توسط شرکتها برای کشف و استفاده از فرصتهای بازار استفاده میشود. گرایش کارآفرینانه برای کسبوکارهای کوچک و متوسط برای تسهیل استفاده از دانش جدید و موجود برای کشف فرصتهای بازار بسیار ضروری است. گرایش کارآفرینانه دارای سه بعد است که عبارتند از: نوآوری، فعال بودن و ریسکپذیری.
نوآوری نشاندهنده تمایل شرکت به حمایت از خلاقیت و آزمایش در معرفی محصولات/ خدمات جدید و تازگی، رهبری تکنولوژیکی و تحقیق و توسعه در توسعه فرآیندهای جدید است. شرکتهای نوآور از استفاده از ایدههای جدید و تازگی برای نوآوری محصول و فرآیند خود حمایت میکنند. فعال بودن بهعنوان جستجوی فرصتهای جدید بازار از طریق پیشبینی تقاضاهای بازار آینده، شکل دادن به محیط کسبوکار، ارائه خدمات به بازارهای نوظهور و معرفی محصولات/خدمات جدید جلوتر از رقبا تعریف میشود. ریسکپذیری همچنین نشاندهنده تعهد شرکتها به منابع بزرگ با هدف ایجاد بازدهی بالاتر از طریق گرفتن فرصتها در بازار است. از دیدگاه مبتنی بر منابع، مزیت رقابتی توسط شرکتی با منابع منحصربهفرد به دست میآید. این منابع باید ارزشمند، غیرمعمول و تقلید آنها دشوار باشد. گرایش کارآفرینانه نشاندهنده یک منبع استراتژیک برای شرکتها است زیرا «فلسفه شرکت را در مورد چگونگی انجام تجارت از طریق مجموعهای عمیقاً ریشهدار از ارزشها و باورها منعکس میکند که تلاش شرکت را برای دستیابی به عملکرد برتر هدایت میکند»؛ بنابراین گرایش کارآفرینانه بهعنوان منابع استراتژیک شرکتها برای بهبود عملکرد نوآوری در نظر گرفته میشود. نوآوری بهعنوان یکی از ابعاد گرایش کارآفرینانه شرکتها برای افزایش سرمایهگذاری در فعالیتهای نوآورانه مانند توسعه محصول جدید و دستیابی به فنآوری جدید تأثیر قابل توجهی بر عملکرد شرکت دارد.
کلیدواژهها: عملکرد نوآوری رادیکال، ماهیت نوآوری، دیدگاههای نوآوری، انواع و طبقهبندی نوآوری، نوآوری رادیکال، عملکرد نوآوری رادیکال، گرایش کارآفرینی و ظرفیت جذب، ماهیت گرایش کارآفرینی، رابطهی گرایش کارآفرینی و عملکرد، ظرفیت جذب، فازهای ظرفیت جذب، ظرفیت جذب و دیدگاه مبتنی بر منبع، ظرفیت جذب و نظریه یادگیری سازمانی، ظرفیت جذب و چشمانداز قابلیتهای پویا، ظرفیت جذب و نظریه تکامل مشترک، کسبوکار و مطالعات کارآفرینی، بنگاههای کوچک و متوسط، مطالعات کارآفرینی و عملکرد نوآوری
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.