اشتراک گذاری:

مدیریت جهادی

دسته:

عنوان کتاب:

مدیریت جهادی

نویسندگان: محبوبه قاسمی ‌نژاد، اعظم پولادی، نجمه فیروزی فراشبندی، اعظم روئین‌تن
ناشر: کتیبه نوین
قطع کتاب: رقعی
شابک: 978-622-307-340-3
تعداد صفحه: 272

قیمت محصول:​

معرفی کتاب: آنگاه می‌توان «انسان» زیست که از دریچه «سلام» بتوان هستی را نگریست. انسان کشاورزی کوشاست که توانایی دارد که رویش سبز ریشه را از تراوش زلال اندیشه سقایت کند و جوانه ترد تفکر را از چشمه روان تدبر طراوت بخشد. بشر تنها آفریده فرشته فالی است که می‌تواند تاج تبارک‌الله احسن الخالقین را بر سر نهد، بر سریر «خلیفه‌اللهی» تکیه زند و نشان «لقد کرمنا بنی‌آدم» را زیب پیکره خود سازد.

سبک زندگی (Life Style) به معنای شیوه زندگی خاص یک فرد، گروه یا جامعه است. این اصطلاح نخستین بار توسط آلفرد آدلر روان‌شناس اتریشی استفاده شد. سبک‌های زندگی مجموعه‌ای از طرز تلقی‌ها، ارزش‌ها شیوه‌های رفتار، حالت‌ها و سلیقه‌ها در هر چیزی را در بر می‌گیرد. موسیقی عامه تلویزیون و آگهی‌ها همگی تصورها و تصویرهایی بالقوه از سبک زندگی فراهم می‌کنند. سبک زندگی فرد اجزای رفتار شخصی او نیست، لذا غیرمعمول نیستند. بیشتر مردم معتقدند که باید سبک زندگی‌شان را آزادانه انتخاب کنند.

در بیشتر مواقع مجموعه عناصر سبک زندگی در یکجا جمع می‌شوند و افراد در یک سبک زندگی، مشترک می‌شوند. به نوعی گروه‌های اجتماعی اغلب مالک یک نوع سبک زندگی شده و یک سبک خاص را تشکیل می‌دهند. سبکی شدن زندگی با شکل‌گیری فرهنگ مردم رابطه نزدیک دارد. مثلاً می‌توان شناخت لازم از افراد جامعه را از سبک زندگی افراد آن جامعه بدست آورد. در مطالعه جنبه‌های مختلف زندگی می‌توان به سه سطح مختلف و در عین حال مرتبط اشاره کرد که کاملاً با سبک زندگی در ارتباط هستند: سطح ساختاری، سطح موقعیتی، سطح فردی.

یکی از مباحثی که در سال‌های اخیر در ارتباط با سبک زندگی در جامعه مورد توجه قرار گرفته شناخت جایگاه آن در ساختار مدیریتی جامعه اسلامی است. اگر دین را به‌عنوان راهبردی برای زندگی و شاخصی برای پایش کیفیت و ترسیم حیات مطلوب بدانیم طبیعتاً مدیریت جامعه اسلامی و دینی هدف اصلی خود را پیاده‌سازی ارزش‌ها در جامعه با افق تبدیل آن به کیفیت زندگی و راهبرد چگونگی دستیابی به این کیفیت و سبک زندگی می‌داند بر این اساس روش زندگی مدیریتی براساس شاخص‌ها و ارزش‌های تجربه شده دفاع مقدس به نام مدیریت جهادی ارائه گردید تا احیاگر بسیاری از روش‌هایی باشد که در حال فراموشی هستند.

کلیدواژه‌ها: مدیریت جهادی از منظر قرآن کریم، مدیریت جهادی از دیدگاه نهج‌البلاغه، مؤلفه‌های مدیریت جهادی، طراحی مدل سازمان جهادی، عقلانیت مدیریت جهادی، اصول حاکم بر مدیریت جهادی، طراحی الگوی مدیریت جهادی در آموزش و پرورش، شناسایی و تبیین فرهنگ سازمانی جهادی، ارتباط بین مدیریت جهادی و رهبری خدمتگزار، مدیریت جهادی جهت توسعه و پیشرفت کشور، تأثیر مدیریت جهادی بر اثربخشی سازمان، مؤلفه‌های مدیریت جهادی در ابعاد عملکرد سازمانی، تأثیر فرهنگ جهادی بر بهره‌وری منابع انسانی، طراحی و تفسیر الگوی پیاده‌سازی مدیریت منابع انسانی جهادی، آسیب‌شناسی فرهنگ و مدیریت جهادی، راهکارهای مدیریتی در تحقق نظام اداری جهادی

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مدیریت جهادی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات پیشنهادی